Teknologi

Lær mer om teknologien bak WAATR sine selvrensende flasker. Alle flaskene til WAATR benytter seg av UV-C rensing. PureMax 4D serien benytter en patentert teknologi med både UV-C og filter.

 

4D Rensing

4D Rensing kombinerer tradisjonell filtrering med en tidsavhenging UV-C rensing.

Les mer om 4D vannrensing

Selvrensende flasker

UV-C stråler aktiveres automatisk med jevne mellomrom og skinner på innsiden av flasken for å holde den ren, slik at du ikke trenger det. Si farvel til flasker som lukter vondt.

Les mer om selvrensing

UV-C desinfisering

Når biologiske organismer utsettes for UV-lys, spesielt UV-C, sprekker proteinene på celleveggen som fører til at mikroorganismer dør.

Les mer om UV-C desifisering

Lab test rapporter

Det er gjort grundige labratorietester av flaskene til WAATR. Testene er utført av ISO-sertifiserte tredjepartslaboratorier.

Vis rapporter
 • Garanti

  Produktene våre er laget for å gi rent vann i mange år. Vi er så sikre på vårt håndverk at vi er det ENESTE merket som forplikter seg til å gi deg 10 års garanti på ALLE VÅRE PRODUKTER mot produksjonsfeil.

  Mer info 
 • 14 dager returrett

  Du har 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar varen.

  Husk at for å kunne returnere en vare, må den være ubrukt, i original forpakning med alt intakt.

  Mer info 
 • Bærekraft

  Alle deler av WAATR-produktene er designet for å vare, og deretter være fullt resirkulerbare. En enkelt kork/flaske brukt riktig kan spare miljøet for 1460 plastflasker hvert år.