4D Rensing - En banebrytende patentert teknologi

Beskyttet av U.S. Utility Patents 1121449, 10988389

Introduksjon av Filter Trioen

Vi vet at et filter ikke passer for alle. Derfor har vi utviklet tre forskjellige filtre.

1) PURIST filter for renhet.
2) ARTESISK filter for renhet og smak
3) ALKALISK filter for renhet og pH9,2

Vis utvalg av filtre

Hva er 4D- Rensing?

4D Rensing kombinerer tradisjonell filtrering med en tidsavhenging UV-C rensing. I et konvensjonelt filtreringssystem, blir vannet behandlet tredimensjonalt når det beveger seg gjennom filterets X-, Y-, Z-plan uten noen signifikant tidsavhengig variabel. I 4D Rensesystemet tilfører UVC -behandlingssystemet betydelig tidsavhengig rensing før vannet blir ytterligere renset 3-dimensjonalt i filterpatronsystemet.

UV-C Rensing

Gjennom årene har flere vitenskapelige studier vist effektiviteten til UV-lys i desinfisering av overflater. Forskere har funnet ut at en bestemt del av dette UV-spekteret, UV-C, effektivt dreper bakterier og virus. Derfor brukes UV-C stråling til luft- og vannrensing. Våre produkter bruker dette spesielle området av UV-spekteret for å oppnå maksimal nøytraliserende effekt mot et bredt spekter av bakterier, virus og patogener.

Les mer

Kull + Ionebytterharpiks filtrering

PUREMAX 4D filterpatronsystem består av en proprietær blanding av kokosnøttkull og ionebytterharpiks. Kokosnøttkull er et svært porøst organisk materiale designet for å fange organiske molekyler og klor effektivt. Ionebytterharpiks er et sfærisk porøst perleharpiksmateriale designet for å bytte ioner (uorganiske stoffer) i vannet med andre ioner festet i harpiksen. Denne prosessen er svært effektiv for å redusere hardheten til vannet.

Vår mest avanserte flaske

 • Garanti

  Produktene våre er laget for å gi rent vann i mange år. Vi er så sikre på vårt håndverk at vi er det ENESTE merket som forplikter seg til å gi deg 10 års garanti på ALLE VÅRE PRODUKTER mot produksjonsfeil.

  Mer info 
 • 14 dager returrett

  Du har 14 dagers angrerett fra den dagen du har mottatt varen.

  Husk at for å kunne returnere en vare, må den være ubrukt, i original forpakning med alt intakt.

  Mer info 
 • Bærekraft

  Alle deler av WAATR-produktene er designet for å vare, og deretter være fullt resirkulerbare. En enkelt kork/ flaske brukt riktig kan spare miljøet for 1460 plastflasker hvert år.