Retur

Hvordan returnerer jeg en vare?

Du har 14 dagers angrerett fra den dagen du har mottatt varen.

Hvis du ikke ønsker å beholde varen, må du returnere varen(e) innen denne fristen er utløpt.

Husk at for å kunne returnere en vare, må den være ubrukt, i original forpakning med alt intakt.

Du er selv ansvarlig for returfrakten. Send en mail til hei@waatr.no, så sender vi deg en returetikett. Returfrakten blir trukket fra beløpet som skal refunderes.

Fast returfrakt kr. 99,-.

Du er returansvarlig

Det er kunden sitt ansvar at pakken kommer frem til oss. Ta vare på kvitteringen for returen til du har fått beskjed om at returen din er mottatt og ferdigbehandlet hos oss.

Gjelder returen din en reklamasjonssak, eller at vi har sendt feil vare, betaler vi selvfølgelig returfrakten. Mener du at du har en reklamasjon, ta kontakt med oss på hei@waatr.no, og du vil bli veiledet av vår kundeservice.


Tilbakebetaling

Dersom du skal motta en refusjon i forbindelse med en retur, så skjer det utelukkende via Vipps eller Visa/ Mastercard avhengig av hva du betalte varene med.

Tilbakebetaling skal finne sted innen 14 virkedager etter at vi mottar produktet fra deg.

Ved heving av kjøp grunnet forsinket levering fra oss, gjelder samme regler for retur.


Bytte varer ved å sende til nettbutikk

Dersom du ønsker å bytte en vare som er handlet i vår nettbutikk, må den sendes i retur til oss, og så må du legge inn ny bestilling på den nye varen som du ønsker. Du vil motta refusjon via samme betalingsløsning som du benyttet ved betaling av ordren.


Reklamasjon

Dersom det oppdages en feil eller mangel på en vare, må du innen rimelig tid etter at dette oppdages, gi oss melding om at du ønsker å påberope en mangel (reklamasjon). Du kan melde fra om feil og mangler ved produktene til hei@waatr.no.