Personvern

Celano AS arbeider for å ivareta ditt personvern når du benytter deg av våre tjenester. Derfor har vi utarbeidet en policy for hvordan personopplysningene dine behandles og beskyttes.

Dersom du har spørsmål angående denne erklæringen ber vi deg ta kontakt med oss på e-post hei@waatr.no.

HVA ER PERSONOPPLYSNINGER?

Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes til en fysisk enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn, bosted, telefonnummer eller e-postadresse. Enhver innsamling, registrering, sammenstilling, lagring og utlevering av personopplysninger kalles behandling av personopplysninger.

HVEM ER ANSVARLIG FOR PERSONOPPLYSNINGENE OM DEG?

Den som bestemmer hva personopplysningene skal brukes til kalles en behandlingsansvarligNår du benytter deg av våre tjenester er det Celano AS som er behandlingsansvarlige for dine personopplysninger.

HVORFOR SAMLER VI INN DATA?

Vi bruker informasjonskapsler, som de fleste andre nettsteder, for å bedre brukeropplevelsen av nettsidene våre. En informasjonskapsel, eller «cookie», er en liten tekstfil som lagres i nettleserens minne. Disse brukes for eksempel til å ivareta brukervalg du gjør på siden, lagre handlekurven din og å analysere hvordan du bruker sidene våre slik at vi kan forbedre oss.

HVA SAMLER VI INN?

Vi samler inn navn, faktura- og leveringsadresse, telefonnummer, e-postadresse, betalingsinformasjon, personnummer, IP adresse og data fra informasjonskapsler (cookies). 

Analyse

Vi bruker analyseprogram for å forstå hvor trafikken til nettsiden vår kommer fra, hvordan nettsiden blir brukt, hvor ofte og hvor lenge en bruker er inne på nettsiden osv. Dette er anonymiserte analyseprogram så vi har ikke mulighet til å spore dette ned på individnivå.

 • Google Analytics 

Markedsføring

 • Google Ads 

Kundeservice

Plattformer som gjør det mulig for oss å motta og svare på henvendelser fra deg via mail.

 • Google mail

HVA BRUKES PERSONLIGE OPPLYSNINGER TIL?

 • For å opprettholde en avtale med deg i forbindelse med kjøp av varer hos oss
 • For å opprette og håndtere din personlige konto hos waatr.no
 • For å behandle bestillinger og returer
 • For å sende e-post med leveringsstatus
 • For å kunne kontakte deg dersom det skulle oppstå problemer i forbindelse med leveringen av varene dine
 • For å kunne svare på spørsmål og informere deg om nye eller endrede tjenester
 • Dersom du aktivt har samtykket; benytte e-postadresse til å sende nyhetsbrev med inspirasjon, nyheter og tilbud, samt annonser på Facebook og Instagram. 
 • Personalisering når du er på nettsiden vår og for å kunne rette mer relevante annonser/produkter mot deg.

Vi vil oppbevare opplysningene dine så lenge det er nødvendig for å utføre tjenestene ovenfor, eller så lenge loven pålegger oss å beholde dem. Etter dette vil personopplysningene dine slettes.

HVEM HAR TILGANG TIL DINE PERSONOPPLYSNINGER?

Celano AS selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke denne informasjonen med tredjepart. Utenforstående kan kun få innsyn i denne informasjonen dersom de skal gjennomføre bestemte tjenester for oss. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å beskytte informasjonssikkerheten.

Eksempler på tredjeparter vi har avtale med som vil få tilgang til personopplysninger er våre leverandører av betalingstjenester (Vipps), leverandøren av plattform for nettbutikken (Shopify) og leverandør av databaseverktøy for Celano AS kundedatabase (Tripletex).

HVORDAN BESKYTTER VI PERSONOPPLYSNINGENE DINE?

Personopplysningene om deg er kun lagret hos oss eller hos leverandører som har signert en databehandleravtalen med oss. Databehandleravtalen regulerer hvordan personopplysninger om våre kunder skal lagres, beskyttes og brukes. Vi benytter kun anerkjente leverandører som tar sikkerhet alvorlig.

HVILKE RETTIGHETER HAR DU?

Det er viktig at opplysningene vi har om deg er riktige og oppdaterte. Hvis du oppdager en feil, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss slik at opplysningene kan bli rettet. Du kan også kontakte oss, dersom du ønsker at tidligere gitt samtykke og/eller opplysninger om deg skal slettes.

Vi vil ikke lagre personopplysninger lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen og de lovpålagte pliktene vi har.

Kontakt oss på hei@waatr.no dersom du har spørsmål knyttet til personopplysninger lagret hos oss eller dersom du ønsker å slette personopplysninger vi har lagret om deg.