Hvorfor du bør ha vannflaske med UV-renser på reiser

Hvorfor du bør ha vannflaske med UV-renser på reiser

Hvis du ofte er på reise, er en vannflaske med UV-renser et må-ha på pakkelisten. Når du er på reise er det ikke alltid like lett å vite kvaliteten på drikkevannet. Men hvis du har en vannflaske med UV-renser, kan du være trygg på at vannet blir trygt å drikke. Har du en vannflaske med UV-renser med på reisen, slipper du og å kjøpe plastflasker med vann. 

Hvordan fungerer en flaske med UV-renser

Så hvordan fungerer en vannflaske med UV-renser? Når biologiske organismer som finnes i vann, som virus, bakterier, patogener osv., utsettes for UVC-lys, sprekker proteinene i celleveggen deres, som fører til at mikroorganismene dør. UVC-lys har vist seg å ha "maksimal bakteriedrepende effekt", og kan ødelegge opptil 99,99999 % av mikroorganismer som E. coli.

Fordeler med en vannflaske med UV-renser

En vannflaske med UV-renser, slik som LYT, CrazyCap, HydroCap eller PureMax, er det perfekte reisefølge. Korkene på disse UV-C vannflaskene har portfri lading og kan enkelt lades opp med et hvilket som helst USB-uttak. I tillegg er de selvrensende, så du trenger ikke å bekymre deg for å vaske vannflasken når du er på reise.

UV-C korkene til LYT, CrazyCap Pro og HydroCap,  er også designet for å passe til en rekke populære vannflasker, som S'Well, Mira, Simple Modern, Hydro Flask med flere. Noe som betyr at hvis du allerede har en favoritt vannflaske, kan du gjøre den om til en UV-renser, ved å kun kjøpe ny kork.

Alle vannflaskene fra WAATR har 10 års garanti mot produksjonsfeil. For mer info om garanti, trykk her.

Ta et bærekraftig valg, og skaff deg en vannflaske med UV-renser, slik at du slipper å kjøpe plastflasker med vann på neste reise.

Gjør WAATR til din nye reisevenn!

 

 

Tilbake til bloggen